KOmiker-skole

Indsend din bedste joke og vind bio-billetter

Kom med i Skolemælks KOmiker-skole

Er dit barn en ægte KOmiker? Så find jeres bedste vitser frem og deltag i Skolemælks KOmikerskole. 

I januar, februar og marts 2020 er der sjove vitser på skolemælken - og samtidig har du og dit barn mulighed for at bidrage til Danmarks sjoveste vitse-samling. I kan nemlig indsende jeres bedste vittigheder og samtidig deltage i lodtrækning om biografbilletter til hele klassen.

Få 4 gode tips i videoen nedenfor til at blive en god KOmiker.

Deltag i konkurrencen

Du og dit barn kan indsende jeres bedste vitser her

Samtidig deltager I i konkurrencen om biografbilletter til hele klassen.

Hver måned til og med juni trækker vi en vinder. 


Vinderen i februar blev Nathan med sin sjove ko-vits: Der sad to mælk i et køleskab så sagde den ene til den anden: "hvis jeg ikke snart bliver drukket, bliver jeg sur." Tillykke til Nathan, der må tage 3. klasse på Carolineskolen med i biografen! 

Vinderen i marts blev Liva fra Højboskolen med sin vits: Hvorfor står der altid Zoo på skiltene til zoologisk have? Svar: Fordi resten er "logisk". Stort tillykke til Liva og 2.A, der skal en tur i biffen!

Vinderen i april blev William fra Gentofte Skole med sin vits: Hvad sagde bien, da den fløj forbi spejlet? Hej Ib. Tillykke til William og 1.B, der skal i biografen!

Vinderen i maj blev Mads-Emil med sin vits: To æg sidder i en gryde - “puha hvor er der varmt her“, siger den ene! “Bare vent, det bliver meget værrer, når vi kommer op, fordi så for vi en på skallen, sagde den anden”! Stort tillykke til Mads-Emil og P4B på International School of Billund, der skal sammen i biffen!

Få inspiration til banke-banke-på-vitser nedenfor i videoen.

Hvem kan deltage?

Man skal være over 18 år for at deltage, så husk at det skal være dig som forælder eller fx en lærer, der indsender vitser på vegne af barnet. 

Madpakke-KOmik - download ark med vitser

Vi samler de sjoveste vitser til fri download for alle Skolemælks kunder. Vi kalder det Madpakke-KOmik.

Allerede nu kan du downloade et ark med vitser lige til at klippe ud og sende med i madpakken. Find arket med vitser her.

Skal dit barn have skolemælk?

DIT BARN KAN ALTID KOMME MED I SKOLEMÆLKSORDNINGEN

Skal dit barn have have frisk, kold skolemælk 200 dage om året? Husk at du kan bestille skolemælk til dit barn året rundt.