Ni tips til efter skoletid

Helle Brønnum Carlsen og Adam Breum

  1. Sluk mobilen eller sæt den på lydløs eller flytilstand.
  2. Sørg for lidt sunde snacks, frugt/grønt eller en frisk smoothie.
  3. Find tegneblok og blyanter frem.
  4. Ophøj dét at tegne til noget specielt – gå i lækre tegnegrej-butikker, når I er på ferie og køb nogle ekstra fine farver. Det gør tegnestunden til noget særligt.
  5. Hav en kasse med blandet lego stående i nærheden af køkkenet, eller hvor I nu opholder jer. Lad der være plads til en lille hylde, hvor dagens byggeri kan overnatte til næste dag – projektet må gerne vare flere dage, så man kan gå og glæde sig til at skulle hjem og bygge.
  6. Hvis du er i gang med at bage, så lad dit barn få en klump dej, og lad det skabe fine figurer, som kan blive bagt og spist eller måske bare bagt og dekoreret.
  7. Spil strategiske brætspil eventuelt over flere dage.
  8. Dyk sammen ind i et univers på iPad’en og snak om det, I ser. Barnet kan også koble af ved selv at lade sig opsluge af et godt spil eller en god film på iPad’en i en afgrænset periode.
  9. Lær dit barn at lægge nogle nemme kabaler som fx kongekabalen. Det styrker den matematiske tænkning, hukommelse og er samtidig god motorik.

Kontakt kundeservice
87 31 21 40

Mandag og onsdag kl. 10.00 - 12.00
Tirsdag og torsdag kl. 13.00 - 15.00
Fredag lukket for telefonisk henvendelse

Er du skole? Kontakt os her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret til lækre og sunde madpakker og få artikler om skolestart og skoleliv.

Ved tilmelding accepterer du, at du vil modtage elektroniske nyheder på mail, telefon og sms fra Skolemælk.dk med nyheder om Skolemælks produkter, tips, gode råd og relevante artikler om børn, kost og skole. Disse nyhedsbreve kan til enhver tid afmeldes via link i hvert nyhedsbrev.

Du er nu blevet tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du opstod en fejl. Prøv venligst igen senere.