Læs med Maneno – Danmarks sjoveste læseapp

Som abonnent på Skolemælk kan du få Maneno til en helt unik pris på 68,50 kr. om måneden og en ekstra lang gratis introperiode på 30 dage. Dette tilbydes kun de forældre, der har børn, der drikker skolemælk. Abonnementet giver adgang for 5 børn.

Med Maneno vil du opleve, at dit barn nemmere knækker læsekoden, fordi læsning bliver til sjov. Hvis dit barn allerede kan læse, vil du opleve læseglæden vokse, fordi det på Maneno bliver udfordret til at læse sværere og sværere bøger.

 

Med adgang til mere end 10.000 e-bøger, lydbøger og lyt&læs-titler fra de bedste børnebogs-forlag som Gyldendal, Lindhardt & Ringhof, Alvilda, Gad's forlag, Tellerup og mange, mange flere, kan du og dit barn finde bøger til enhver smag på alle LIX niveauer. Klik her og prøv.

 

Samtidig har Maneno et spilelement, hvor dit barn skal hjælpe sin egen en lille læsedrage med at vokse sig stor og stærk ved at læse for den hver dag.

 

Vi er sikre på, at dit barn ligesom tusindvis af andre danske børn vil elske at læse med Maneno.

 

Fordi dit barn drikker skolemælk, kan I få Maneno gratis i 30 dage (normalt kun 7 dage) og efterfølgende få Maneno til særpris og med adgang for 5 børn.

OBS. Har du allerede et Maneno-abonnement, så se mere info nederst på siden om, hvordan du skal forholde dig:)

 

Klik her og opret jer. Det tager under 2 minutter, og der er ingen binding.

 

Sådan kommer du i gang

  1. Opret op til 5 børn via dette link https://kampagne.maneno.dk/sknov
  2. Installer Maneno app’en på din tablet, iPad, iPhone eller Chromebook
  3. Login med de oplysninger du har oprettet dit barn med
  4. Nu er I klar til at læse og lytte mere end 10.000 bøger

God fornøjelse!

HAR DU ALLEREDE MANENO?

Henvend dig på support@maneno.dk og skriv, at du gerne vil benytte dig af tilbuddet (gælder den faste månedspris og IKKE introperioden)