Læs med Maneno – Danmarks sjoveste læseapp

Få læseappen Maneno gratis i 30 dage

Som abonnent på skolemælk kan du få Maneno til en helt unik pris på 69 kroner om måneden og en ekstra lang gratis introperiode på 30 dage. Dette tilbydes kun de forældre, der har børn, der drikker skolemælk.

Med Maneno vil du opleve, at dit barn nemmere knækker læsekoden, fordi læsning bliver til sjov. Hvis dit barn allerede kan læse, vil du opleve læseglæden vokse, fordi det på Maneno bliver udfordret til at læse sværere og sværere bøger.

 

Med adgang til mere end 8.000 e-bøger, lydbøger og lyt&læs-titler fra de bedste børnebogs-forlag som Gyldendal, Lindhardt & Ringhof, Alvilda, Gad's forlag, Tellerup og mange, mange flere, kan du og dit barn finde bøger til enhver smag på alle LIX niveauer. Klik her og prøv.

 

Samtidig har Maneno et spilelement, hvor dit barn skal hjælpe sin egen en lille læsedrage med at vokse sig stor og stærk ved at læse for den hver dag.

 

Vi er sikre på, at dit barn ligesom tusindvis af andre danske børn vil elske at læse med Maneno.

 

Fordi dit barn drikker skolemælk, kan I få Maneno gratis i 30 dage (normalt kun 14 dage) og efterfølgende få Maneno til særpris.

 

Klik her og opret jer. Det tager under 2 minutter, og der er ingen binding.

 

Sådan kommer du i gang

  1. Opret dit barn via dette link http://landing.maneno.dk/da-dk/sk3069
  2. Installer Maneno app’en på din tablet, iPad, iPhone eller Chromebook
  3. Login med de oplysninger du har oprettet dit barn med
  4. Nu er I klar til at læse og lytte mere end 7.000 bøger

God fornøjelse!

HAR DU ALLEREDE MANENO?

Hvis du allerede har Maneno og er abonnent hos Skolemælk, kan du logge ind på din Maneno konto og indtaste rabatkoden SKOLE69 på siden ”Medlemskab”

KLISTERMÆRKER PÅ SKOLEMÆLKEN OG GRATIS ADGANG TIL 6 BØGER I MANENO

Frem til sommerferien løber en ny undervisningsaktivitet af stablen udviklet i et samarbejde mellem Skolemælk, Maneno og Leg og Lektie. I den forbindelse kommer der klistermærker på skolemælken med kendte og elskede figurer fra blandt andet bogserierne om Villads og Vitello. Dit barn får desuden også mulighed for at læse 6 udvalgte bøger gratis i Maneno-app'en, hvis skolen eller klassen tilmelder sig aktiviteten.