Rugbrødsmad med kartoffelremoulade og fiskefrikadelle

Af: Arla Karolines Køkken ®

Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 50 g kvark 1 %
  • 1 tsk dijon-honningsennep
  • ½ tsk madraskarry
  • et nip groft salt
  • 2 tsk lage fra de syltede agurker
  • 100 g kogte kartofler (i små tern)
  • 1 æble (i små tern - ca. 100 g)
  • 50 g syltede agurker (i små tern)
  • 1 spsk finthakket zittauerløg
  • 2 skiver rugbrød
  • 2 fiskefrikadeller
  • Pynt:
  • karse og syltede agurker
  • Tilbehør:
  • 100 g kogte broccoli (buketter)
  • 2 pærer (fx Clara Friis)
  • 10 hasselnøddekerner

Sådan gør du

Bland kvark, sennep, karry, salt og agurkelage. Vend kartoflerne i dressingen sammen med æbler, syltede agurker og løg. Smag kartoffelremouladen til. Tilsæt evt. ekstra lage, hvis du synes remouladen er for tør.

Smør rugbrødsskiverne med kartoffelremouladen. Flæk fiskefrikadellerne og fordel dem på brødet. Pynt med karse og syltede agurker.

Pak rugbrødsmadderne i madkasser sammen med broccolibuketter, pærer og nødder.

Øvrigt

Står aftensmaden på fiskefrikadeller med kartofler og broccoli er det nemt at lave rugbrødsmadder med kartoffelremoulade af det, der evt. blev tilovers. Karoffelremouladen kan også bruges i en sandwich eller i pitabrød.

Energiindhold 3300 KJ (786 Kcal)

  • Protein: 20%
  • Kulhydrat: 63%
  • Fedt: 17%