Pizzasnegle (med tomat, gulerod, majs og ost)

Af: Skolemælk

Måltid: Madpakke
Antal:
Kan fryses: Ja
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • Dej:
  • 25 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 2 spsk olie
  • 0,5 tsk salt
  • 3 dl hvedemel
  • 2 dl grahamsmel
  • Fyld:
  • 1/2 løg
  • 70 g tomatpuré
  • 1/2 dåse majs
  • 2 revne gulerødder
  • 1 tsk oregano

Sådan gør du

1. Læg bagepapir på en bageplade.
2. Opløs gæren i vandet.
3. Hæld olie, salt og 2 dl mel i skålen og rør det godt sammen.
4. Rul dejen ud til en firkant på ca. 25 cm x 45 cm.
5. Pil og hak løget fint.
6. Rør det sammen med tomatpure og oregano og smør det ud
på pizzadejen.
7. Fordel gulerod, majs og ost ovenpå pizzadejen.
8. Rul dejen sammen til en pølse. Skær den i 12-14 stykker.
9. Sæt pizzasneglene på bagepladen og lad dem hæve i 15 minutter.
10. Tænd varmluftsovnen på 200 grader.
11. Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 minutter.
12. Tag pizzasneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

TIP: Pizzasneglene kan fryses og tages op om morgenen, før de skal spises.
Fyldet kan varieres efter eget ønske. Man kan fx bruge rød pesto
i stedet for tomatpure eller koge røde linser og tilføje til fyldet, hvis
man vil variere lidt.