Mexicansk inspireret bønnesalat

Af: Skolemælk

Måltid: Madpakke
Antal: 2 madpakker
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 100 g grønne, letkogte bønner
  • 1 dåse skyllet og drænet kidneybønner
  • 1 dåse skyllet og drænet kikærter
  • 100 g hvid ost i saltlage
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • chili (til de modige!)

Sådan gør du

Grønne bønner, kidneybønner, kikærter og ost blandes. Olie og citronsaft piskes sammen og hældes på som dressing – tilføj lidt chili, hvis dit barn er glad for stærk mad. Server med salsa, creme fraiche og græskarkerner ved siden af i små bøtter. Er dit barn glad for stærk mad, kan du drysse med lidt chili. Læg evt. en ostebolle ved siden af. Husk gaffel!

Øvrigt

Tip:
Undgå madspild: Brug rester af kød og grøntsager i salater, gerne med bønner, linser eller kikærter.