Kyllingelår og æblesandwich

Af:

Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 400 kyllingeunderlår (ca. 500 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Rugbrødsklapsammen:
  • 50 g hvid ost (i blok 20 %)
  • 4 skiver tykke fuldkornsrugbrød (ca. 200 g)
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 4 radiser (i tynde skiver)
  • 1 æble (i tynde både)
  • friskkværnet peber
  • Forslag til tilbehør:
  • 6 friske radiser
  • 100 g skyllede og blancherede sukkerærter

Sådan gør du

1. Læg kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og drys med salt og peber. Steg dem midt i ovnen i ca. ½ time ved 225 grader. Tag kyllingelårene ud og lad dem køle helt af. Bind et lille håndtag af fx madpapir om hvert lår.

Rugbrødsklapsammen:
1. Del osten i 4 portioner og smør den på de 4 skiver rugbrød.
2. Kom purløg, radiser og æble på 2 af skiverne og drys med peber.
3. Læg de 2 rugbrødsskiver på toppen og del madderne én gang, så de er lettere at spise.
4. Pak de smurte rugbrødsklapsammen i madpapir - 2 til hver. Kom dem i madkassen sammen med de stegte kyllingelår.