Kyllingelår med majskolbe og rød pesto

Af: Betina Repstock

Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 4 kyllingelår (200 g)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peber (50 g)
  • 1/2 dl pinjekerner
  • 1 spsk revet parmesanost
  • lidt chilipulver
  • salt
  • 2 hele majskolber
  • 2 skiver groft brød (80 g)
  • 8 cherrytomater

Sådan gør du

Kom kyllingelår, hvidløgsfed og en hel rød peber i et ildfast fad, og steg det midt i ovnen ved 180 grader ca. 40 min., til lårene er gennemstegt.
Kerner fjernes fra peberfrugten. Blend det bagte hvidløgsfed med peberfrugt, pinjekerner, parmesan og lidt chilipulver. Pestoen smages til med salt.

En stor gryde sættes over at koge med vand og salt. Majskolberne renses for blade, der kasseres, og kolberne koges i vandet i ca. 8 min.

Servering:

Smør kyllingelårene med pestoen, og læg dem i madkassen sammen med majskolbe og en skive groft lyst brød og nogle cherrytomater.