Hjemmebagt knækbrød

Af: Skolemælk

Måltid: Madpakke
Antal: 24
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 2,5 dl vand
  • 1/2 dl rapsolie
  • 120 g majsmel
  • 25 g mandelmel
  • 1,5 dl hørfrø
  • 1,5 dl solsikkekerner
  • 1/2 tsk salt

Sådan gør du

Kog vandet og hæld det i en skål. Bland olie og de øvrige ingredienser i og rør det hele sammen til en løs dej. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir. Bagetid: 30-35 min. midt i en 150° forvarmet ovn (varmluft 130°). Tag knækbrødet ud af ovnen og skær det i firkanter. Sæt knækbrødet tilbage i ovnen og bag yderligere 1 25-30 min. Lad dem afkøle på en bagerist. Giv knækbrød med i et lille bæger.