Gulerodskage med kokos

Af: Skolemælk

Måltid: Andet
Antal:
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 8 æg
  • 1 dl Kokosolie
  • 2 modne bananer
  • 800 g revne gulerødder (ca. 8 stk)
  • 7 dl rismel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 4 tsk stødt kardemomme
  • 2 spsk honning
  • 2 dl æblemost
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl kokosmel
  • 1 tsk salt
  • Til pynt: 1 dl kokosmel

Sådan gør du

Pisk æggene luftige i en skål. Kom resten af ingredienserne i en foodprocessor (bortset fra kokosmelet) og kør det til en jævn masse. Vend de sammenpiskede æg og kokosmelet i massen og fordel dejen i en smurt bradepande.

Bagetid: 35-40 minutter midt i en 200° forvarmet ovn.