Grov råkost med frugt og mandler

Af: Nanna Simonsen

Måltid: Madpakke
Antal: 3-4 portioner
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 1 rå rødbede (ca 140 g)
  • 2 gulerødder (ca 180 g)
  • 1 æble (ca 100 g)
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 appelsin
  • 1 lille klase vindruer (ca 60 g)
  • 1 spsk hakkede mandler

Sådan gør du

Skræl og riv rødbede og gulerod. Halver æblet, og fjern kernehuset, men riv gerne med skrællen på. Pil appelsinen, del den i både og skær bådene i mindre stykker. Eller skær appelsinen i fileter. Halver vindruerne, og fjern kernerne. Vend det hele sammen.
Når salaten skal med i madpakken, kommes den i en beholder med tætsluttende låg.