Chilimarinerede kyllingelår

Af: Helle Brønnum Carlsen

Måltid: Madpakke
Antal: 5 stk
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 5 kyllingeunderlår (drumsticks)
  • 1 dl tomatkoncentrat
  • ½ dl chiliketchup
  • 1 lille, hakket skalotteløg
  • 2-3 dråber tabasco
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk hakket persille
  • salt
  • peber

Sådan gør du

Rids kyllingelårene en anelse i skindet og lige ned til den øverste del af kødet. Rør resten af ingredienserne sammen, og læg kyllingelårene heri nogle timer eller natten over på køl.
Læg dem i ovnen i en lille bradepande på en rist og steg dem ved 210 grader i 25-30 min., samtidig med at du vender dem rundt undervejs.
Pakkes i alufolie og køkkenrulle, når de er kølet af, og opbevares stykvis i køleskabet.

Øvrigt

En oplagt ting til madpakken er rester fra dagen før af kylling eller tærte. Men hvis der nu ikke er nogen rester, så kan man også lave en portion kyllingelår, der er marinerede og færdigstegte. De kan holde 2 dage i køleskab, og så er de såmænd også spist.

Energiindhold 8691 KJ (2086 Kcal)

  • Protein: 43%
  • Kulhydrat: 9%
  • Fedt: 47%
Kontakt kundeservice
87 31 21 40

Mandag og onsdag kl. 10.00 - 12.00
Tirsdag og torsdag kl. 13.00 - 15.00
Fredag lukket for telefonisk henvendelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv inspireret til lækre og sunde madpakker og få artikler om skolestart og skoleliv.

Ved tilmelding accepterer du, at du vil modtage elektroniske nyheder på mail, telefon og sms fra Skolemælk.dk med nyheder om Skolemælks produkter, tips, gode råd og relevante artikler om børn, kost og skole. Disse nyhedsbreve kan til enhver tid afmeldes via link i hvert nyhedsbrev.

Du er nu blevet tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du opstod en fejl. Prøv venligst igen senere.