Æg & tomat sandwich

Af:

Måltid: Madpakke
Antal: 2 personer
Kan fryses: Nej
Kan laves af børn: Nej

Ingredienser

  • 2 hårdkogte æg
  • 100 g hytteost (4 %)
  • 1 spsk mangochutney
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skiver fuldkornsrugbrød (ca. 100 g)
  • 2 skiver franskbrød (ca. 80 g)
  • 150 g cherrytomater
  • 8 skyllede blade hjertesalat
  • 6 skiver sprødstegt bacon
  • Forslag til tilbehør:
  • 100 g skrubbede små gulerødder (gerne med top)

Sådan gør du

1. Del æggene midt igennem. Tag forsigtigt blommerne ud med en lille ske. Kom dem i en mini-hakker eller et blenderglas sammen med hytteost, mangochutney, karry, salt og peber. Hak eller blend i ca. 3 min. eller til cremen er helt glat. Smag til.
2. Rist rugbrøds- og franskbrødsskiverne og lad dem køle af.
3. Skær 2 af tomaterne i halve og resten i skiver.
4. Fordel cremen på brødet og kom salatblade, tomatskiver og bacon imellem.
5. Del de to sandwiches på midten og pak dem ind i madpakkepapir.
6. Kom halve tomater i hullerne, hvor æggeblommerne var.
7. Læg en sandwich i hver madkasse sammen med 2 halve æg.