Spørgsmål og svar

Håndtering af mælken

Kontakt leverandøren først. Telefonnummeret til leverandøren kan du finde på følgesedlen. Alternativt er du velkommen ringe til Mejeriernes Skolemælksordning på 8731 2140 eller sende en e-mail på skolemaelk@mejeri.dk.

Ring til Mejeriernes Skolemælksordning på 8731 2140 eller send en e-mail på skolemaelk@mejeri.dk.

Ring til skolemælkskonsulent Peter Ulv på tlf. 87 31 20 42.

Kan mælken ikke drikkes, kontakt Mejeriernes Skolemælksordning på 8731 2140 eller send en e-mail til skolemaelk@mejeri.dk.

Generelt om Mejeriernes Skolemælksordning

Ja, men der gives kun EU-tilskud til én mælk pr. elev. Nummer to mælk er derfor dyrere. Prisen kan oplyses hos Mejeriernes Skolemælksordning. Kontakt os på 87 31 21 40 eller skolemaelk@mejeri.dk.

Alle skolemælksordninger kan få tilskud fra EU, og skolerne kan i princippet selv etablere en ordning. Mejeriernes Skolemælksordning er et tilbud til aflastning af skolernes administration, så flest muligt kan få del i en velfungerende ordning.

Vi hjælper gerne med gode råd og idéer, og vores skolemælkskonsulent kommer gerne på besøg på skolen. Kontakt en skolemælkskonsulent eller ring på 8731 2140 og hør nærmere.

Administration

Du kan altid trække en ny liste på Skolemælksweb. Bemærk, at listen gælder fra dags dato. Hvis du modtager en liste fra os, betyder det, at der er ændringer. Vi anbefaler derfor - hvis du vil være sikker på at få både skolens, forældrenes og vores ændringer med - at udskrive udleveringslisten på Skolemælksweb på 1. leveringsdag i den pågældende uge. Hvis du gør det, skal du efterfølgende se bort fra den liste, vi har sendt til jer. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Mejeriernes Skolemælksordning på 87 31 21 40 eller på skolemaelk@mejeri.dk. Så sender vi en ny udleveringsliste til dig pr. mail.

Hvis skolen er løbet tør for skolemælksfoldere, kan I bestille skolemælksfoldere her. 

Kontakt Mejeriernes Skolemælksordning. Send en e-mail til skolemaelk@mejeri.dk eller ring på 87 31 21 40. Husk at angive både hvilken skole og klasse, der flyttes fra og til.

 

På Skolemælksweb kan du selv flytte elever fra en klasse til en anden. Log på og gå til "Klasseskift"

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Mejeriernes Skolemælksordning på 87 31 21 40  eller skolemaelk@mejeri.dk med ændringen, så vi sørger for at registrere klasseskiftet. 

Hver uge (som hovedregel onsdag) sender vi rettelseslister på mail, hvis der er sket ændringer i skolens levering. Klasselisten bedes givet videre til den/de berørte klasser og pakkelisten til den, der pakker mælken.

Kontakt Mejeriernes Skolemælksordning på skolemaelk@mejeri.dk eller 87 31 21 40 for ændring. Ændringer kan foretages løbende.

Du er velkommen til at kontakte os med dine ændringer på skolemaelk@mejeri.dk eller 87 31 21 40. Vær opmærksom på, at prisen for forældrene er fast for det pågældende halvår uanset, hvor mange dage I vælger at framelde.

Om Skolemælksweb

Skolemælksweb er et tilbud til de mælkeansvarlige, som forhåbentlig vil gøre jobbet som skolemælksansvarlig lettere. Det er til dem, der gerne selv vil kunne styre mere uden at være afhængig af at skulle ringe eller maile til Mejeriernes Skolemælksordning. På Skolemælksweb kan du:

  • Foretage klasseskift
  • Printe skolens aktuelle udleveringsliste 
  • Opdatere skolens stamdata
  • Opdatere skolens mælkedage
  • Opdatere antallet af elever i de enkelte klasser (1 x årligt)

Funktionerne er lige til at gå til, men du kan også downloade en kort manual. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker til Skolemælksweb.

Skolemælk til lærere

Ja, men der gives ikke EU-tilskud til lærere, og derfor gælder der en særlig pris, som kan ses ved bestilling i netbutikken. Ved alle betalingsformer oplyses klassebetegnelsen 'lærer'.