Lær om dyr med Skolemælk

12. august 2019

LÆR OM DYR

Med den nye klasseaktivitet ”Lær om dyr” fra Mejeriernes Skolemælksordning kan klasserne fra august til december 2019 samle på sjove dyreklistermærker fra skolemælken.

Klistermærkerne er en del af en masse sjovt og fagligt materiale, der er udviklet i samarbejde med blandt andet biolog Anders Kofoed og Aalborg Zoo. 

Materialet kan bruges som læringsværktøj i forbindelse med kompetencemål inden for naturfaglige fænomener, kreative og musikalske udtryksformer samt krop og bevægelse.

Materialet er udviklet, så det kan forundre, fascinere og styrke klassens fællesskab. 

Ved at tage børnene med på opdagelse i det iskolde Arktis, på Afrikas glohede savanne, i den eksotiske Amazonas regnskov eller på den nærmeste bondegård opnår børn viden om dyr fra den danske natur såvel som fra fjerne verdenshjørner.

På hjemmesiden Edutainmenthuset.dk kan du som lærer eller pædagog finde masser af sjove og lærerige aktiviteter til børnene.

 

Aktiviteterne omfatter: 

  • Faktaark om dyr med masser af facts og sjov
  • Sjove og lærerige quizzer og konkurrencer - vind bla. en tur i Zoo med Anders Kofoed! 
  • Legevideoer og -beskrivelser, der inddrager leg og bevægelse

Kreavideoer og guides, der viser hvordan man laver krea-dyr 

 

VIGTIGT! 

I vil i forbindelse med aktiviteten modtage en gave fra os til alle jeres børnehaveklasser - nemlig et flot dyremiljø, som kan samles i klassen og dekoreres! 
Hver skole modtager automatisk 5 dyremiljøer til børnehaveklasserne. (vi kan desværre ikke tilbyde miljøerne til ældre klasser). 

Klistermærkerne findes på ARLAs skolemælk.  Får I skolemælk fra enten Thise, Øllingegaard eller Naturmælk, vil I i løbet af uge 33 få tilsendt en rulle med 5.000 klistermærker til børnene på skolen.  

Vi håber, at I vil tage godt i mod LÆR OM DYR - og ønsker jer alle en god skolestart!