Godkend skolens mælkedage senest 12. april

8. april 2019

Så er det tid til at godkende skolens mælkedage for skoleåret 2019/2020, så I kan få leveret skolemælk på de dage, I ønsker.

Senest på fredag, d. 12. april, skal skolerne have rettet og godkendt mælkekalenderen. Du finder mælkekalenderen på Skoleweb her.

Sådan gør du

  1. Log på med dit brugernavn og valgte kode på http://skoleweb.skolemaelk.dk/index.aspx
  2. Vælg skolenavnet under ”skoler, der kan administreres”
  3. Vælg ”Udleveringskalender” i den blå menu i venstre side - du finder detaljeret vejledning på hjemmesiden.

 

Juleferie 2019/2020 og Grundlovsdag

Opstart af skolemælk efter juleferien 2019/2020 er for alle skoler 6. januar 2020. Selv om jeres skole starter 2. eller 3. januar, 2020, kan I ikke vælge disse dage til som mælkedage.

Grundlovsdag 5. juni 2020 kan I vælge til som mælkedag. Er der forudvalgte dage, som I ikke ønsker at få mælk leveret til, kan I vælge dem fra.

 

BEMÆRK

Hvis skolen ikke rettidigt godkender udleveringskalenderen, vil skolen få leveret efter Skolemælks basis udleveringskalender.

Når netbutikken åbner for nyt skoleår, kan man kun vælge dage fra, da abonnementsprisen i netbutikken fastlægges efter antal valgte mælkedage.

VIGTIGT: Se bort fra de deadlines, du finder på Skoleweb vedr. godkendelse af mælkedage. De er desværre ikke opdateret. Du skal blot regne med datoerne/teksten i den mail, alle skoler har modtaget i dag vedr. mælkedage.

 

Har du ikke alle oplysninger endnu?

Sker der større ændringer til næste skoleår, vil vi rigtig gerne høre fra jer, så kan vi hjælpe med at forberede både kalender og klasser.

Vi vender senere tilbage til skolens klasser i næste skoleår og beder dig tjekke. Men har du lyst eller mulighed for det, kan du allerede nu selv tjekke og godkende klasserne på Skolemælksweb.

Vi siger tak for hjælpen og ønsker alle skoler en god opstart efter sommerferien.

 

Læs mere i den mail, som vi i dag (8. april) har sendt til alle skoler.

Husk at du kan kontakte os alle hverdage 8:00-14:30. Find telefonnummer og e-mailadresse her