Forårets skoleaktiviteter fra Mejeriernes Skolemælksordning

26. februar 2019

Foråret byder endnu engang på sjove, lærerige og engagerende aktiviteter fra Mejeriernes Skolemælksordning. Mejeriernes Skolemælksordning udvikler løbende nye undervisningsaktiviteter i samarbejde med lærere, læger og andre fagfolk. Disse undervisningsaktiviteter stilles gratis til rådighed for alle skoler i hele Danmark. 

I foråret 2019 er følgende på programmet - del gerne på lærerintra

 

JANUAR-MARTS

Siden januar har der været klistermærker med tal og figurer på skolemælken. Der er udviklet 5 talaktiviteter, som du finder her. Du kan bruge dem i undervisningen eller eleverne kan bruge dem som en sjov leg i en pause. I kan også udvikle jeres eget talspil og deltage i lodtrækningen om t-shirts til hele klassen. 

 

MARTS

Skolemælkslegatet uddeler 100.000 kr. til sundheds- og fællesskabsfremmende formål. Mangler din klasse penge til en klasseaktivitet? Så send en ansøgning. Du kan søge om op til 5000 kr. Ansøgningsfristen er fredag, d. 22. marts. Ansøg og læs mere om skolemælkslegatet her

 

MARTS-MAJ

Madpakkedysten kører igen henover foråret. I marts, april og maj kan du tilmelde din klasse, når det passer ind i din planlægning og sammen med din klasse kreere Danmarks bedste madpakke. Hver måned kårer vi en vinder blandt månedens tilmeldte klasser. Udover det gyldne madpakketrofæ får klassen et besøg på restaurant til en værdi af 5000 kr. som præmie. Tilmeld dig og læs mere her.