Ansøgning til Mejeriernes Skolemælkslegat efterår 2019

16. september 2019

Så er det igen blevet tid til at søge om midler fra Mejeriernes Skolemælkslegat. Ansøgningsfristen er 10. oktober 2019.

Mejeriernes Skolemælkslegat uddeler to gange om året midler (200.000 kr. i alt) til sundheds- eller fællesskabsfremmende aktiviteter. Du kan søge om op til 5000 kr. pr. ansøgning.

Læs mere om Mejeriernes Skolemælkslegat her: https://www.edutainmenthuset.dk/skolemaelkslegatet/hvad-er-mejeriernes-skolemaelkslegat/

 

Hvilke aktiviteter kan vi søge penge til?

Legatet gives til aktiviteter, der fremmer sundhed, trivsel, bevægelse og fællesskab i en klasse og/eller på hele skolen.

Mejeriernes Skolemælkslegat har tidligere støttet så forskellige aktiviteter som ostebaner til skolegården, temadag med fokus på sund mad, udflugt til Kollerødgård og etablering af udekøkken.

Se listen af tidligere legatmodtagere her: https://www.edutainmenthuset.dk/skolemaelkslegatet/tidligere-modtagere/


Hvordan sender jeg ansøgningen?

Du søger om skolemælkslegatet på https://www.edutainmenthuset.dk/skolemaelkslegatet/ansogningsskema/

Her ligger et ansøgningsskema, som du kan udfylde. I ansøgningen beskriver du hvilken aktivitet, du søger penge til og hvor mange penge du søger.

Læs evt også de gode tips til ansøgningen her: https://www.edutainmenthuset.dk/skolemaelkslegatet/tips-til-din-ansogning/

 

Hvornår ved jeg, om jeg har fået penge fra skolemælkslegatet?

I slutningen af oktober vil et dommerpanel bestående af repræsentanter fra Mejeriernes Skolemælksordning, elever, lærere og forældre beslutte, hvilke ansøgninger der skal have del i dette efterårs midler fra skolemælkslegatet.

Legatmodtagerne får herefter direkte besked og vil også blive offentliggjort på https://www.edutainmenthuset.dk/skolemaelkslegatet/tidligere-modtagere/

Det vil ske primo november.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til Mejeriernes Skolemælkslegat.