VIND LEGOLAND-TUR FOR HELE KLASSEN

Kalder alle skolelærere: Deltag i konkurrencen om en tur til LEGOLAND for hele klassen!


Er du lærer for den mest kreative klasse?
Anvend låg eller karton fra skolemælk på den mest kreative måde, og vind gratis billetter til hele klassen til LEGOLAND.

Indsend klassens kreative bud inden d. 20. august 2018 via nedenstående link. Vinderklasserne får direkte besked, og offentliggøres 1. september 2018 på Skolemælk.dk.

Præmie
Der udtrækkes 10 vinderklasser, som med afsæt i deres kreative input vinder en tur til LEGOLAND for hele klassen. Præmien består af entrebilletter til hele klassen (Max. 30 stk.) inkl. lærer (Max. 2 stk.) til LEGOLAND gyldig til 30/6 2019. Transport til LEGOLAND er ikke inkluderet i præmien. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud, ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper. Entrebilletter sendes direkte til skolen.

Konkurrenceregler
Konkurrencen er ikke købsbetinget, men forudsætter at eleven går på en skole, som er med i Mejeriernes Skolemælksordning. Hver klasse må godt indsende flere kreative forslag, men klassen kan kun vinde én gang. Mejeriforeningen udvælger og offentliggør de 10 mest kreative oplæg.

DELTAG I KONKURRENCEN OM LEGOLAND-TUR FOR TIL HELE KLASSEN

Lyst til flere konkurrencer?

I samarbejde med LEGOLAND har Skolemælk yderligere to konkurrencer, som eleverne kan deltage i - enten sammen med klassen eller deres familier. Løs en opgave og få en rabatbillet til LEGOLAND til hele familien eller deltag i månedskonkurrencen og vind flotte præmier til hele klassen - nye præmier hver måned.