Lær om dyr

Ny undervisningsaktivitet for indskolingen

Tag med på en rejse ind i dyrenes spændende univers sammen med Aalborg Zoo og biolog Anders Kofoed når Mejeriernes Skolemælksordning igangsætter ”Lær om dyr”, der løber af stablen fra august til julen 2019.

 

Medrivende, sjov og lærerig aktivitet for klassen: dekorér klassens dyrefauna

Saml på de sjove dyreklistermærker* fra lågene af skolemælken, lær om hvilke dyregrupper og -familier dyrene tilhører, og placér dyrene i deres naturlige miljøer på klassens helt egen dyrefauna, som eleverne selv kan bygge videre på. Så kan det være jer, der vinder en guidet tur for hele klassen i zoologisk have med Anders Kofoed.

 

Bygget på undervisningsministeriets læringsmål

Brug ”Lær om dyr” som læringsværktøj til at tage børnene med på opdagelse i iskolde Arktis, på Afrikas glohede savanne, i den eksotiske Amazonas regnskov og på bondegården. Lær børnene at klassificere dyrene i grupper og familier af pattedyr, insekter, fugle, krybdyr og fisk. Test jeres viden undervejs med online quizzer – hvis I scorer nok rigtige, kan I deltage i lodtrækningen om at vinde klassens eget sommerfugle kit!

 

Lær om dyr

”Lær om dyr” er udviklet i samarbejde med Aalborg Zoo og Anders Kofoed. Anders Kofoed er uddannet biolog, kendt som dyreekspert på TV2 og er aktuel i programmet Vores Vilde Vej på TV2.

*Alle skoler modtager automatisk 5 sæt med dyrefauna til klassen i uge 33.

MERE OM LÆR OM DYR

Find masser af viden om dyr, quizzer, inspiration til at lave flotte dyr af skolemælkskartoner og meget mere i det inspirerende onlineunivers, der er skabt til aktiviteten