Læs med Maneno – Danmarks sjoveste læseapp

Som abonnent på skolemælk kan du få Maneno til en helt unik pris på 69 kroner om måneden, som kun tilbydes til de børn, der drikker skolemælk.

Læsning som dine børn vil elske

Maneno er for børn i alderen 5-12 år og er en helt ny måde for dit barn at læse på. Med mere end 7.000 e-bøger, lyt & læs bøger og lydbøger fra Danmarks førende forlag, får dit barn mange sjove stunder i selskab med den lille blå drage Maneno. Jo mere dit barn læser for dragen, jo større og klogere bliver den. Det gør læsningen lidt sjovere.

Dit barn læser bøgerne på en smartphone, iPad eller Tablet og der er bøger i forskellige sværhedsgrader fra begynderlæsning til ungdomsbøger. Maneno har mange funktioner, som hjælper dit barn til at lære at læse, som fx oplæsning af ord, opdeling af ord, optage egen læsning, opsætning af læseplan og meget mere. Alt dette hjælper vi dig og dit barn med, når vi løbende sender mails med guides til jer.

Maneno styrker dit barns læsning og motiverer dit barn til at læse ofte. Dit barn får nemlig belønninger, når der læses eller besvares spørgsmål til bøgerne. Omdrejningspunktet er dog dit barns helt personlige blå drage, som vokser i takt med læsningen. 

Sådan kommer du i gang

  1. Opret dit barn via dette link http://landing.maneno.dk/skole69
  2. Installer Maneno app’en på din tablet, iPad, iPhone eller Chromebook
  3. Login med de oplysninger du har oprettet dit barn med
  4. Nu er I klar til at læse og lytte mere end 7.000 bøger

God fornøjelse!

HAR DU ALLEREDE MANENO?

Hvis du allerede har Maneno og er abonnent hos Skolemælk, kan du logge ind på din Maneno konto og indtaste rabatkoden SKOLE69 på siden ”Medlemskab”