Jyllands Park Zoo - spar 20 kr. pr. billet til hele familien

Ved at bruge en speciel kode, som du får, når du downloader billetten, kan du få 20 kr. i rabat pr. billet til hele familien

Sådan gør du

  • Køb din billet online på www.JyllandsParkZoo.dk og brug den specielle kode, som du får, når du downloader dokumentet nedenfor (husk at logge ind med dit skolemælksabonnement for at kunne se filen med rabatkoden).
  • Billetten kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Billetten kan ikke anvendes i det fysiske billetsalg.
  • Billetten gælder fra d. 10. april frem til d. 18. september 2022.
  • Der tages forbehold for, at der kan være udsolgt.

Hvad kan du opleve i Jyllands park Zoo?

Danmarks hyggeligste zoo – hvor du kommer helt tæt på dyrene. 

I Jyllands Park Zoo kan du møde over 350 dyr fra surikater til søbjørne og sumpbævere. Giraffer, løver, zebraer og hyæner – vi har alt, hvad der hører sig til i en zoologisk have. Du kan også besøge tivoliet med ponyridning og karruseller. Jyllands Park Zoo summer af hygge og er et perfekt udflugtsmål.

Siden åbningen i 1969 har massevis af lokale og turister besøgt Jyllands Park Zoo (tidligere Haunstrup Dyrepark og Jyllands Mini Zoo), en vildt hyggelig dyrepark med atmosfære og traditioner beliggende lidt uden for Herning.

Poul Wittrup grundlagde parken i 1969, og i 1998 overtog Ove og Ingrid Nordestgaard den. Det er også Ove og Ingrid, som driver Jyllands Park Zoo i dag – og i øvrigt er det dem, som har ændret navnet til det nuværende. Læs mere om Jyllands Park Zoo på hjemmesiden her.

Hent tilbuddet herunder via dit login

Log på SKOLEMÆLK for at se dit tilbud

Log ind her