House of Kids - få fede rabatter på lækkert tøj mm.

Bliv klar til skolestart med House of Kids - få 15% rabat på dine køb

Ved at bruge den specielle rabatkode, som du finder, når du logger ind på siden, kan du spare 15% på dine køb hos House of Kids frem til og med d. 31/8-2022. OBS: Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatkoder og kan ikke anvendes til køb af gavekort.

Sådan gør du:

  • Find rabatkoden ved at logge ind nederst på siden her
  • Gå ind på www.houseofkids.dk og læg de ønskede varer i kurven
  • Indtast rabatkoden i checkout og fuldfør dit køb

 

Godt klædt på med House of Kids

Hos House of Kids har vi et stort udvalg af tøj, sko, accessories og udstyr til børn fra mere end 100 forskellige mærker. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så vores sortiment er selvfølgelig nøje udvalgt med omtanke for, at dit barn bliver godt klædt på.

Skolestart er for de fleste børn og forældre forbundet med stor spænding og glæde. Derfor betyder det naturligvis meget, at barnet har det rigtige tøj og de rigtige sko klar til efter sommerferien. Derudover betyder skolestart også, at en ny sæson er på vej, og at vi derfor går den koldere tid i møde, hvilket også kalder på en ny garderobe til ungerne. Det vil vi hos House of Kids rigtig gerne hjælpe jer på vej med ved at tilbyde 15% rabat på vores shop frem til d. 31. august.

Herefter vil du som medlem af Skolemælks kundeklub kunne få gratis fragt på dine ordrer, hvis du vælger levering til webshops – den rabatkode finder du også, når du er logget ind herunder.

Vi glæder os til at se dig!

Hent din rabatkode til House of Kids herunder via dit login.

OBS: Koderne udskiftes løbende, så husk at logge ind her på din skolemælksprofil og tjek, at du bruger den nyeste kode 😊

Log på SKOLEMÆLK for at se dit tilbud

Log ind her