Ørnereservatet - få 20 % pr. billet til hele familien

Ved at indløse den specielle kode, som du får, når du downloader dokumentet nedenfor, kan du få 20 % på alle billetter til hele familien.

Sådan gør du:

  • Køb din billet online på eagleworld.dk og brug din unikke kode, som du får, når du downloader dokumentet nedenfor (husk at logge ind med dit skolemælksabonnement for at kunne se dokumentet med rabatkoden).
  • Rabatkoden giver 20 % på alle billetter til hele familien.
  • Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Rabatten gælder på alle åbningsdage i 2023, dvs. fra april 2023 til og med oktober 2023.
  • Der tages forbehold for, at der kan være udsolgt.

Hvad kan du opleve i Ørnereservatet?

I Ørnereservatets enestående forevisninger får du ikke kun muligheden for at opleve og lære om de tidligste tider i menneskets forhold til rovfugle; vi sørger for at tage dig på en rejse fra Vikingetiden og op gennem historien med klassisk falkonerrytteri og helt frem til nutidens teknologiske udvikling.

Vores forevisninger afholdes altid udendørs på tribunerne der omkranser Ørnereservatets sø, hvorfra man har udsigt til det storslåede terræn som baggrund. Hermed er scenen sat til at publikum kan opleve rovfuglene udfolde sine fantastiske flyveevner i smukke naturlige omgivelser og den frie og friske luft, her ved Skagen. I løbet af forevisningen der varer ca. 1 time, får man ikke blot en grundig indføring i både falkoneriets verdens- og Danmarkshistorie samt dets anvendelse i nutiden, men også et indblik i de vilde rovfugles biologi. Vores dygtige formidlere bidrager med et interessant foredrag sideløbende med at fuglene fremvises på hver deres måde. Der er altså ikke kun vingesus at mærke her på Ørnereservatet, men også meget at lære.

Her i Ørnereservatet er vi stolte over ikke blot at kunne fremvise vores rovfugle fra jorden - vi giver altid vores publikum en helt unik oplevelse, hvis lige ikke findes andre steder i verden. Du får mulighed for at opleve fuglene på helt tæt hold, når vores falkonerer lader dem vandre rundt iblandt publikum på tribunerne – Du ser falkene blive trænet fra jorden og i den svære og klassiske disciplin fra hesteryg – Du oplever ørnenes akrobatik i luftrummet over forevisningspladsen og flyvende i samspil med hest og rytter, og som noget helt unikt og moderne kan du bevidne en vaskeægte ørne-biljagt.

I forevisningen møder du en lang række forskellige rovfugle-arter. Du ser foruden de smukke heste og den ræsende bil, tre lynhurtige falke-arter, fire forskellige ørne-arter, den mytiske Lammegrib og i løbet af sæsonen støder der også nyheder til, både firbenede og bevingede. Læs mere om Ørnereservatet på deres hjemmeside her.

Hent din billet til Ørnereservatet herunder via dit login

Log på SKOLEMÆLK for at se dit tilbud

Log ind her