Undervisningsaktiviteter fra Skolemælk

Mission: Min Krop, Madpakkedysten, Lær om dyr og Rekord i sport - også gode til hjemmeundervisning

Mission: Min Krop og Madpakkedysten er to af Skolemælks undervisningsaktiviteter, der egner sig rigtig godt til hjemmeundervisning.

Mission: Min Krop

I Mission: Min Krop tager børnene på missioner i kroppen og udforsker undervejs blandt andet hjertet, musklerne og tænderne. Der er 8 missioner i alt, og dit barn kan afslutte hver mission med en quiz og få et Fessorbevis, hvis man kan svare rigtig på alle spørgsmål.

Lægen Christen Ravn fortæller i 8 undervisningsfilm om kroppens vigtigste funktioner og organer, mens Sylvester stiller mange gode spørgsmål undervejs.

Med film, quizzer og brætspil, der alt sammen kan hentes online, er Mission: Min Krop perfekt til hjemmeundervisning.

Find Mission: Min Krop her

Lægen Christen og Sylvester tager børnene med på 8 missioner i kroppen.

Lægen Christen og Sylvester tager børnene med på 8 missioner i kroppen.

Madpakkedysten

Madpakkedysten er med til at give dit barn gode madpakkevaner.

I 4 undervisningsfilm giver hjemkundskabslærer, Marie Harbo, dig og dit barn en masse sjov og spændende viden om mad. Bagefter kan I quizze om det, I har set. For til hver film er der en quiz med 8 spørgsmål. Filmene handler om henholdsvis frugt & grønt, brød, 10'er mad og pålæg og her får du og dit barn inspiration til gode og sunde madpakker.

Hent også vandrebogen og lad den gå på omgang i familien. Her kan hvert familiemedlem fortælle om deres yndlingsmad - og der bliver rig mulighed for kreativ udfoldelse. Slip fantasien og kreativiteten løs og tegn, mal, klip og klister, farv og pynt vandrebogen med dit bud på sund mad.

Find Madpakkedysten her

Lær om dyr

Med Lær om dyr kan dit barn få viden om dyr, der lever på Savannen, Gården, i Amazonas eller i Arktis. Der er masser af spændende dyr at dykke ned og dit barn kan teste sin viden med en quiz. 

Find Lær om dyr her

Rekord i sport

Med Rekord i sport lærer dit barn om sportsgrene og rekorder. Husk også at se de sjove film med Jørgen Lethmælk, der kommenterer live fra stadion.

Find Rekord i sport her

Andre idéer til hjemmeaktiviteter

Prøv også havebingo eller vælg mellem 12 forskellige aktiviteter, som både børn i indskolingen og større børnehavebørn kan få tiden til at gå med - et sjovt afbræk i løbet af den lange hjemmedag.

Hent ark til havebingo her

Se de 12 aktivitetsark her