Hjemmeundervisning

Få idéer til hjemmeundervisning under skolelukningen

Under skolelukningen er hverdagen markant ændret for de fleste familier.

Som forælder skal du lige pludselig varetage dit barns undervisning samtidig med, at du forsøger at passe dit arbejde hjemmefra.

Her på siden kan du få idéer til hjemmeundervisning og andre aktiviteter for dine børn under skolelukningen. Vi har samlet links til en række sider, hvor du kan hente opgaver. Der er også links til kulturinstitutioner, der under skolelukningen laver live-undervisning på et bestemt tidspunkt på dagen.

Skolemælks digitale undervisningsaktiviteter Mission: Min Krop og Madpakkedysten passer godt til hjemmeundervisning. Så prøv dem og find links længere nede på siden.

Har du lyst til at aktivere børnene i køkkenet har vi samlet opskrifter på lækkert bagværk. Det kan der faktisk også være ret god læring i.

Vi ønsker rigtig god fornøjelse - og håber, at I kan bruge det.

 

Er du lærer?

Se alle undervisningsaktiviteter fra Skolemælk på edutainmenthuset.dk

 

FÅ IDÉER TIL HJEMMEUNDERVISNING

Skolemælk giver dig et overblik over sider, hvor du kan hente inspiration til hjemmeundervisning eller få aktiveret dine børn under skolelukningen

MISSION: MIN KROP OG MADPAKKEDYSTEN

Mission: Min krop og Madpakkedysten er to af Skolemælks undervisningsaktiviteter, der egner sig godt til hjemmeundervisning

FÅ BØRNENE MED I KØKKENET

Måske har I ekstra tid til at gå i køkkenet og eksempelvis bage? Det er en god måde at bryde hverdagen lidt op, få tiden til at gå og samtidig kan dit barn også lære noget.

FÅ SKEMA TIL HJEMMEUNDERVISNING

Ved du heller ikke lige, hvordan du skal strukturere dit barns dag under skolelukningen? Så download vores skoleskema til hjemmeundervisning.