Skole OL - når eleverne elsker at konkurrere

Skolerne dyster i fem klassiske idrætsdiscipliner ved finalen til Skole OL i juni. Skolemælk er sponsor.

Mere end 5.000 af landets bedste idrætselever i 4.-6. klasse vil den 10. juni 2013 deltage i indgangsmarchen på Østerbro Stadion i København. Her skal de konkurrere om medaljer ved årets finalestævne til Skole OL. Henover forårsmånederne har ca. 10.000 skoleelever været i gang med at konkurrere i løb, længdespring og boldkast i forsøget på at kvalificere sig til denne dag. Og der er lagt op til en stor oplevelse, hvor eleverne også får mulighed for at hilse på en række danske OL-idoler.

TV2 Sporten står bag arrangementet, mens Skolemælk er med på sidelinjen som hovedsponsor sammen med elektronikvirksomheden Samsung.

Sundhed og trivsel i centrum

"Vi ser det som et naturligt univers at støtte op om, da Skole OL afvikles i samme ånd som skolemælk, hvor sundhed og trivsel blandt børnene er i centrum," siger Lars Witt Jensen, marketing- og projektleder i Skolemælk. 

Skolemælk er traditionelt involveret i mange forskelligartede konkurrencer, hvor man skaber de pædagogiske rammer, som skolerne uden de store omkostninger kan inddrage i undervisningen. Tidligere i år var man involveret i Skolernes Skakdag, og før det var man sponsor for SkolemælkCup sammen med Laudrup & Høgh, hvor alternative idrætsdiscipliner blev koblet sammen med fodbolden.

"Vi forsøger at nå ud til så mange skoleelever som muligt ved at involvere os bredt, så vi både rammer bredden og dem, der er dygtige til en bestemt disciplin," siger Lars Witt Jensen. 

Se mere om Skole OL.

Fakta:

Skole OL er en klasse-/skoleevent, hvor alle elever i 4. til 6. klasse har mulighed for at prøve kræfter med atletikkens skolediscipliner: 60 m løb, længdespring, boldkast og stafetløb. Desuden skal børnene prøve kræfter med den seje og næsten uendelige 400 m. Mellem den 2. april-17. maj har 217 skoler gennemført lokale Skole OL, hvoraf de bedste er gået videre til finalestævnet den 10.-12. juni. Tilrejsende skoler får rejse og ophold i hovedstaden betalt.

Mejeriernes Skolemælksordning | Agro Food Park 13 | DK-8200 Århus N | Tlf 8731 2140 | Fax 8731 2001 | skolemaelk@mejeri.dk