Nye aktiviteter: Skole OL, Ordmaskinen og Lær med mælk

Skolemælk tilbyder flere gratis aktiviteter, som både udfordrer eleverne intellektuelt og på fysikken. 

Mejeriernes Skolemælksordning har i en årrække haft mange tilbud til skolerne om at deltage i forskellige konkurrencer. Senest SkolemælkCup (fodbold), Skolernes Skakdag og Gomuuh (Silas og Sophie -Vild med Dans). Aktiviteterne er typisk gratis at deltage i med en finalerunde, hvor man dyster med andre skoler. 

Seneste skud på stammen er hhv. Skole OL, Ordmaskinen og Lær med mælk.

Skole OL byder på en række klassiske atletik-discipliner, som suppleres med nye lege og holdspil, når TV2 byder skolerne på årets idræts-konkurrence. Sammen med flere af Danmarks største OL-stjerner kan de bedste 4.-6. klasser kvalificere sig til en fantastisk finaledag med alt betalt. 
Skole OL

Ordmaskinen er en ny og anderledes tilgang til faget dansk, hvor klasser på mellemtrinet komponerer egne rap-numre. Gennem forskellige opgaver kommer eleverne rundt i sproget og ender med en fælles klasserap, som uploades til nettet.
Ordmaskinen

Lær med mælk er to undervisningssæt, hvor klassen klædes på til at lave egne oste og mejeriprodukter.  Udstyret er beregnet til natur og teknik samt evt. hjemkundskab i indskoling og mellemtrin. For mellemtrinnet er der endvidere udstyr til mere avancerede forsøg med fedt og molekyler.
> Lær med mælk 

Se andre aktiviteter under edutainmenthuset.dk fra 1. august 2013.
 
Mejeriernes Skolemælksordning | Agro Food Park 13 | DK-8200 Århus N | Tlf 8731 2140 | Fax 8731 2001 | skolemaelk@mejeri.dk