Nyhedsbrev med fokus på trivsel, sundhed og kost på skolerne

Nyhedsbrevet fra Mejeriernes Skolemælksordning er et bidrag til daglige ledere/bestyrelse og andre med indflydelse på skolens kost- og drikkepolitik.

Selv om vi som afsendere har skolemælk som omdrejningspunkt, vil nyhedsbrevet sigte bredere og forholder sig generelt til trivsel, sundhed og kost på skolerne.

Artiklerne fra nyhedsbrevet finder du ved at klikke på en måned i menuen til venstre.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet i formularen til højre. Nyhedsbrevet vil udkomme 2-3 gange årligt og kan afmeldes til enhver tid i et link nederst i mailen. Det første nyhedsbrev sendes til skolen primo juni 2013 til den kontakt-mailadressse, vi har, med et håb om at modtageren vil videresende til skoleledelsen/bestyrelsen.

Bemærk! Hvis ikke man som daglig skoleledelse eller bestyrelse aktivt tilmelder sig, modtager man altså ikke yderligere.  

vil vil bringe sundhed ind i skolen i mere bred forstand 

Mejeriernes Skolemælksordning står bag en række tilbud til skolerne og deres elever. Det kan være landsdækkende konkurrencer i sport, skak eller bøger og andet undervisningsmateriale om kost og ernæring. Alt sammen spændende og økonomisk overkommelige tilskud (ofte gratis) i den daglige undervisning. På vores kommende, nye internetportal, edutainmenthuset.dk har vi samlet det hele i overskuelig form - lige som vi i maj måned udsender en årsplan til skolens lærere - så de kan planlægge undervisningsåret i god tid.

Kort sagt håber vi at kunne være med til at bringe sundhed ind i skolen og samtidigt bidrage til en inspirerende hverdag for lærere og elever. 

 

Jan Hermansen, afdelingschef Mejeriernes Skolemælksordning
Lars Witt Jensen, marketing- og projektleder, Mejeriernes Skolemælksordning
Pia Damgaard Beck, afdelingsleder, Mejeriernes Skolemælksordning 

 

Mejeriernes Skolemælksordning | Agro Food Park 13 | DK-8200 Århus N | Tlf 8731 2140 | Fax 8731 2001 | skolemaelk@mejeri.dk