quiz

Vind præmier til hele klassen - og få en Familiebillet med 50 % rabat til LEGOLAND!

Konkurrenceperioder:
1.-30. april: Vind LEGOLAND® familiebilletter til hele klassen
Præmie: 1 stk. Familiebillet til LEGOLAND værdi 1.456 kr. pr stk. En familiebillet består af 2 stk. voksenbilletter og 2 stk. børnebilletter. Billetterne giver fri entre til LEGOLAND til et besøg, og er gyldig hele sæsonen 2018. Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter. Hver elev i én vinderklasse vinder 1 stk. familiebillet.
1.- 31. maj: Vind LEGO® Friends/Ninjago æsker til hele klassen
1.- 30. juni: Vind et års forbrug af skolemælk til hele klassen
1.- 31. juli: Vind LEGO® madkasser og drikkedunke

Sådan gør du:
Svar på spørgsmålene og vind LEGOLAND® familiebilletter, LEGO® Friends/Ninjago æske, et årsforbrug af skolemælk eller LEGO® madkasser og drikkedunke - alt sammen til hele klassen. Du kan vinde hver måned - vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden samt på Skolemælks facebookside. DER ER NYE KONKURRENCER HVER MÅNED!

Når du har gennemført quizzen, får du én Familiebillet med 50 % rabat til LEGOLAND - max. 4 personer

Sådan gør du: Aflever kuponen i billethuset ved LEGOLAND, og få 50 % rabat på op til 4 pers. (Køb min. én børnebillet 3-12 år pr. voksenbillet). Gælder ét besøg for op til 4 personer i perioden 24. marts - 30. september 2018. Kan KUN indløses i billethuset ved LEGOLAND, og kun gyldig på købsdatoen. Kuponen indgår i et pakketilbud og kan ikke kombineres med billetter købt på forhånd (herunder online billetter), Sæsonpas eller andre rabatter. Kan ikke ombyttes til kontanter eller ændres til andre billettyper. Kuponen må ikke videresælges - ved videresalg annulleres kuponen. Se åbningstider på LEGOLAND.dk


> KLIK HER FOR AT DELTAGE

 


Konkurrenceregler:
Konkurrencen er ikke købsbetinget, men forudsætter at eleven går på en skole, som er med i Mejeriernes Skolemælksordning. Der findes én vinder i hver konkurrenceperiode. Vinderen af konkurrencen vinder én præmie til hver elev i klassen jf. konkret præmie i konkurrenceperioden. Vinderen offentliggøres på Skolemælk.dk, og præmien sendes direkte til skolen. Man kan deltage én gang pr. mailadresse, og én gang i hver konkurrenceperiode. Vinderen i én konkurrenceperiode udtrækkes blandt alle som har deltaget i konkurrencen på Skolemælk.dk/quiz i den givne konkurrenceperiode. Ansatte i LEGOLAND og Mejeriforeningen kan ikke deltage i konkurrencen.

Mejeriernes Skolemælksordning | Agro Food Park 13 | DK-8200 Århus N | Tlf 8731 2140 | Fax 8731 2001 | skolemaelk@mejeri.dk