quiz

Vind præmier til hele klassen – og få en børnebillet!

Svar på spørgsmålene og vind LEGOLAND® familiebilletter, LEGO® Friends/Ninjago skoletasker, et årsforbrug af skolemælk eller LEGO® madkasser og drikkedunke - alt sammen til hele klassen. Du kan vinde hver måned - vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden samt på Skolemælks facebookside.

Når du har gennemført quizzen, får du desuden en gratis børnebillet til LEGOLAND.

> KLIK HER FOR AT DELTAGE

 

Konkurrenceperioder:
1.-30. april: Vind LEGOLAND® familiebilletter til hele klassen
Præmie: 1 stk. Familiebillet til LEGOLAND værdi 1.396 kr. pr stk. En familiebillet består af 2 stk. voksenbilletter og 2 stk. børnebilletter. Billetterne giver fri entre til LEGOLAND til et besøg, og er gyldig hele sæson 2017. Billetterne kan ikke ombyttes til kontanter. Hver elev i én vinderklasse vinder 1 stk. familiebillet.
1.- 31. maj: Vind LEGO® Friends/Ninjago skoletasker til hele klassen
1.- 30. juni: Vind et års forbrug af skolemælk til hele klassen
1.- 31. juli: Vind LEGO® madkasser og drikkedunke

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er ikke købsbetinget, men forudsætter at eleven går på en skole, som er med i Mejeriernes Skolemælksordning. Der findes én vinder i hver konkurrenceperiode. Vinderen af konkurrencen vinder én præmie til hver elev i klassen jf. konkret præmie i konkurrenceperioden. Vinderen offentliggøres på Skolemælk.dk, og præmien sendes direkte til skolen. Man kan deltage én gang pr. mailadresse, og én gang i hver konkurrenceperiode. Vinderen i én konkurrenceperiode udtrækkes blandt alle som har deltaget i konkurrencen på Skolemælk.dk/quiz i den givne konkurrenceperiode. Ansatte i LEGOLAND og Mejeriforeningen kan ikke deltage i konkurrencen.

Mejeriernes Skolemælksordning | Agro Food Park 13 | DK-8200 Århus N | Tlf 8731 2140 | Fax 8731 2001 | skolemaelk@mejeri.dk