Vis opskrifter med:

Søg efter opskrift

Avanceret søgning

Krydrede oksedeller

Opskriften er udviklet af:

Måltid: Madpakke
Antal: 8 stk.
Kan fryses: Ja

Tema: Frikadellebanken

Ingredienser:

  • 2 skiver hvidt brød (uden skorpe - i tern)
  • 1 dl skummetmælk
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 dl hakket purløg
  • ½ dl hakket, frisk timian
  • 1 spsk salt
  • 1 æg
  • 4 spsk vindruekerneolie

Sådan gør du:

1. Bland brødtern og mælk, og lad det trække ca. 10 min.
2. Bland hakket oksekød med brød og mælk.
3. Tilsæt purløg, timian, salt og æg. Rør det til en ensartet masse.
4. Form dellerne i hånden med en ske og steg dem på tre sider ved middelvarme i vindruekerneolie ca. 3 min.

Mejeriernes Skolemælksordning | Sønderhøj 1 | DK-8260 Viby J | Tlf 8731 2140 | Fax 8731 2001 | skolemaelk@mejeri.dk